About me

Nicola 

Mijn naam is Nicola. Ik ben geboren met een passie voor organiseren, plannen en orde brengen in de chaos.

 

In de zomer van 2020 heb ik ervoor gekozen om mijn droom na te jagen en van mijn passie mijn beroep te maken.

Ik ben begonnen als verpleegkundige in verschillende functies en ziekenhuizen. Ik ben onder andere werkzaam geweest in Acute Psychiatrie van een Academisch Ziekenhuis, op de kraamafdeling en de laatste jaren als Research verpleegkundige. Daar merkte ik dat mijn kwaliteiten zoals plannen en organiseren hier goed tot zijn recht kwamen.

Ik woon samen met mijn vriend en ben moeder van 2 kinderen. Ik weet dat een gezin runnen in combinatie met een baan, sport, opleiding en een druk sociaal leven overweldigend kan zijn en veel tijd en energie kan kosten.​

Na de geboorte van onze kinderen merkte ik, des te meer, dat structuur en overzicht creëren kwaliteiten zijn die mij tijdens deze intense periode rust gaven. Hierdoor kon ik tijd maken voor mooie en leuke momenten samen met mijn vriend en voor ons gezin. Daarnaast gaf het mij ruimte voor mezelf waardoor ik me kon focussen op mijn werk en opleidingen.

Ook heb ik mijn talenten in kunnen zetten voor privé zaken, zoals het organiseren van vriendenweekenden of als ceremonie meester op een bruiloft.

   

Deze kwaliteiten wil ik nu graag inzetten om jou te helpen om weer meer balans te krijgen in je leven, zodat je weer kunt genieten van de dingen waar je blij en gelukkig van wordt.

IMG-20200909-WA0010.jpg